ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ & HAPPENINGS

Με το κύμα να ψιθυρίζει στα αφτιά σας και το μικρό φάρο να μαγνητίζει το βλέμμα σας, το γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους έχει άλλη αίσθηση στις Κατοικίες Τοξότης, σε ένα σκηνικό που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει ευφάνταστες γαμήλιες δεξιώσεις αλλά και happenings.
Μυστηριώδης, ατμοσφαιρική και πανέμορφη, η τοποθεσία μοιάζει με ένα αίνιγμα που αποπνέει γοητεία.

Μια μοναδική όαση, σε ένα ασυνήθιστο τοπίο που σε ταξιδεύει σε τόπους μακρινούς, παραμυθένιους, στήνει το δικό της ιδιαίτερο σκηνικό. Η φύση σε ρόλο μαέστρου θέτει το τέμπο, με την εντυπωσιακή θέα να μαγεύει τους καλεσμένους. Τη νύχτα, ο απαλός φωτισμός δίνει τη δική του ρομαντική διάσταση στο χώρο, με το νερό της πισίνας σαν καθρέφτη να κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο φαντασμαγορικό.

Η φυσική ομορφιά του τοπίου αποτελεί τον ιδανικό καμβά για μια διακόσμηση πέρα από τα συνηθισμένα. Εσείς δεν έχετε παρά να κλείσετε τα μάτια και να αφήσετε το όνειρό σας να έχει τον πρώτο λόγο στην εκδήλωσή σας.
Η προσεγμένη και ευφάνταστη επιλογή μενού είναι το διαβατήριο για μια δεξίωση με άψογο service, αλλά και με γεύσεις εκλεκτές και ιδιαίτερες που θα συζητηθούν.

PHOTO GALLERY

Με το νησιώτικο χρώμα να βάφει έντονα κάθε γωνιά του, ο χώρος είναι προσεγμένος μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια.
Εντυπωσιακή διακόσμηση, διακριτική πολυτέλεια και απέραντη θέα στη θάλασσα, απλώνεται μπροστά σας.
Στις Κατοικίες Τοξότης το πάρτι του γάμου σας θα είναι πασπαλισμένο με τα υλικά που φτιάχνονται τα όνειρα.