ΠΡΟΦΙΛ

Αν μια εικόνα μπορεί να δώσει την αίσθηση χιλίων λέξεων εμείς σας δίνουμε τις εικόνες, αλλά και τις λέξεις που θα σας κάνουν να έρθετε κοντά μας. Σε μια από τις ομορφότερες πλαγιές του χωριού που καταλήγει στην θάλασσα, βρίσκονται οι κατοικίες απόλυτα εναρμονισμένες με το περιβάλλον. Σε ένα χώρο τεσσάρων (4) στρεμμάτων βρίσκονται επτά (7) παραδοσιακές κατοικίες ατενίζοντας την Χίο, τη Σάμο και βορειότερα την Μύκονο. .

Σεβόμενοι το περιβάλλον και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική οι κατοικίες υπόσχονται να σας προσφέρουν όλα αυτά που ζητάτε από ξένοιαστες και ξεκούραστες διακοπές. Το μικρό μας συγκρότημα είναι ένα όμορφα εναρμονισμένο σύνολο από τέσσερα (4) διώροφα και τρία (3) μονώροφα σπιτάκια που θα αποτελέσουν το απάγκιο σας τις ώρες της χαλάρωσης και της ξεκούρασης.

Τι πιο όμορφο να απολαμβάνετε την μαγευτική θέα της θάλασσας με μοναδικό σημάδι τον μικρό Φάρο που βρίσκεται στην πλαϊνή πλαγιά των κατοικιών, πίνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα, χαλαρώνοντας στον χώρο της πισίνας και διαβάζοντας ένα από τα βιβλία που είχατε αγοράσει, αλλά δεν καταφέρατε να διαβάσετε τον χειμώνα!

PHOTO GALLERY

Δημιουργήσαμε για εσάς έναν καλαίσθητο χώρο, δίπλα στη θάλασσα. Μοναδικές κατοικίες, για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινή  ρουτίνα και τις απαιτητικές συνθήκες της δουλειάς.
Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό φωτογραφικό δείγμα από τις Κατοικίες Τοξότης.

Πιστέψτε μας, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα!!

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Πτήσεις

Το αεροδρόμιο βρίσκεται στη Νότια πλευρά του νησιού στον Άγιο Κήρυκο και απέχει 52 χιλιόμετρα από τον Αρμενιστή. Την απόσταση θα καλύψετε σε 1 ώρα και 10 λεπτά και θα απολαύσετε μια καταπληκτική διαδρομή.

Θαλάσσια Διαδρομή από το λιμάνι του Πειραιά

Οι θαλάσσιες γραμμές Hellenic Seaways αποβιβάζονται στην Βόρεια πλευρά του νησιού στο λιμάνι του ΕΥΔΗΛΟΥ το οποίο απέχει 17 χιλιόμετρα από τον Αρμενιστή.
Με όποιον από τους παραπάνω τρόπους επιλέξετε να επισκεφτείτε το όμορφο νησί μας, ενημερώστε μας εγκαίρως έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε για την μεταφορά σας, από αεροδρόμιο ή λιμάνι, μέχρι τις Κατοικίες Τοξότης.